MUKULTREFFIT

Aikuisten ja lasten yhteiset TREFFIT Koveron koululla!

Mukultreffit on tarkoitettu kaikille koulupiirin aikuisille ja lapsille. Ikärajaa ei varsinaisesti ole, mutta treffiläiset ovat olleet iältään n. 2-13 vuotiaita. Mukultreffit on aikuisten ja lasten yhteinen tapaamispaikka, lasta ei voi siis jättää yksin treffeille. Lapset on aina vanhempien vastuulla.

Koululla on käytössä jumppasali kaikkine välineineen ja muutkin pelit ja lelut on lapsien vapaassa käytössä. Meillä on vapaan oleskelun lisäksi ollut ohjelmassa mm. muurikkalettujen paistoa, pihaolympialaiset, sirkustemppuilua ja lelu- ja pelikutsut. Olemme tehneet yhdessä myös retkiä mm. lasten teatteriretken Raumalle, Kuka lohduttaisi Nyytiä-näytelmään. 

Leikkien ja pelien tiimellyksen ohella nautitaan pientä iltapalaa ja aikuisille on tarjolla kahvia. Yhteisestä päätöksestä päätettiin kerätä pieni 2€:n kahviraha /perhe, jolla siis koko perhe nauttii pöydän antimista.

Seuraavista treffeistä ilmoitetaan aina Laitilan Sanomien YHDISTYKSE-toimiva palstalla, sekä yhdistyksen fb-sivuilla. https://www.facebook.com/Koveron-Haukan-kylät-177636072373811/

Uusia ideoita iltojen teemoiksi otetaan mielihyvin vastaan! Tiedustella treffeistä sopii joko Katilta 040 704 3717 tai Susannelta 040 416 7775. 

Sirkustelua